Skip to main content

Metalen

Buitendesign

Je kan bij Atelier Ferro ook terecht voor metalen buitendesign creaties. Brievenbussen, bloembakken, boomstructuren of een ander idee in metaal? We kunnen je vast en zeker helpen en zoeken graag met jou naar de beste oplossing.

OFFERTE AANVRAGEN

Kiezen

Heb je een fantastisch idee, maar weet je niet of het realiseerbaar is? Weet je perfect wat je wil, maar vind je het nergens? Van brievenbussen tot bloembakken, zitbanken en boomstructuren. Ze hebben voor ons geen geheimen meer. We helpen je graag verder.

Opmeten

Igor komt graag ter plaatse om te bekijken wat er mogelijk is. Hij denkt met je mee naar een innovatieve en creatieve oplossing. Hij bekijkt samen met jou alle belangrijke details en wensen om een creatie te maken die perfect past bij je woning of tuin.

Productie

We zoeken naar de meest geschikte materialen om jouw idee werkelijkheid te laten worden. De juiste materiaaldiktes garanderen een lange levensduur. Al onze creaties worden gestraald, gemetalliseerd en gepoederlakt in de RAL-kleur van je keuze.

Plaatsen

Nadat het tot in de puntjes is afgewerkt wordt je creatie door ons eigen team geplaatst. We vinden het heel belangrijk dat de plaatsing vlot verloopt. Zijn er betonwerken nodig, dan zorgen we ervoor dat de werken netjes op mekaar aansluiten.

Buitendesign

Creaties

Testimonial

Landschaps- & tuinarchitect Magy Sools

“Samen met Atelier Ferro en de klanten bekijken we uitgebreid alle mogelijkheden, tot in de kleinste details. Het is voor mij en mijn klanten uiterst belangrijk dat alle elementen in de tuin met elkaar overeenstemmen. Van de poort tot andere metalen touches.” – Magy Sools

Website Magy Sools