Skip to main content

100% Maatwerk

Metalen poort

Onze poorten worden volledig op maat gemaakt in ons atelier in Heusden-Zolder, aangepast aan de situatie en de stijl van je woning en tuin. Elke poort is uniek en verwijst naar typerende elementen van je thuis.

OFFERTE AANVRAGEN

MODERNE POORT

RUSTIEKE POORT

LANDELIJKE POORT

Atelier Ferro

Welke poort past bij mijn woning?

Let er bij het kiezen van je poort op dat deze aansluit bij de stijl van je woning, zowel qua design als qua kleur.

Verder is het belangrijk om te bepalen wat het doel van je poort is. Wil je een poort plaatsen omdat je dat gewoon mooi vindt, om het huis af te werken? Of ben je op zoek naar meer privacy? Of misschien dient de poort als afsluiting voor je tuin?

Het doel van je poort gaat mee bepalen hoe ze eruit ziet. Bij Atelier Ferro kiezen we altijd voor functioneel design. We gebruiken ook graag een typerend element uit je woning of tuin om tot een mooi geheel te komen en de poort te laten aansluiten bij jullie thuis.

OFFERTE AANVRAGEN

Solide materialen

Onze moderne poorten worden uit minimum 2 mm materiaaldikte vervaardigd. Poortkaders in 3 mm. Voor onze rustieke poorten kiezen we steeds voor volle materialen. Palen en hebben altijd een wanddikte van minimum 3 mm.

Duurzaam lakwerk

Om alle weersomstandigheden te trotseren worden onze poorten en creaties steeds gestraald, gemetalliseerd en gepoederlakt. En dit in de RAL-kleur van je keuze, in gewone glanzende uitvoering of in structuurlak.

Betrouwbare automatisering

We selecteren het beste type automatisering in functie van jouw situatie en het model van de poort. Omwille van de levensduur en het gebruikscomfort verkiezen we steeds systemen met  hydraulische motoren.

Plaatsing op afspraak

Alle creaties worden door ons tot in de puntjes afgewerkt en geplaatst, inclusief de automatisatie. Je wordt tijdig verwittigd van de plaatsing, die meestal twee dagen omvat met een tussenperiode van een week voor het uitharden van het beton.

Eenvoudig onderhoud

Gelakte creaties reinig je met leidingwater en een neutraal reinigingsmiddel. Gebruik geen schurende middelen of hogedrukreiniger. Onze automatisering vraagt geen onderhoud. De behuizing van ondergrondse automatisering maak je jaarlijks zuiver.

Stevige Garantie

Onze poortconstructies en automatiseringen genieten van een garantieperiode van maar liefst vijf jaar. Bovendien bieden we je op het lakwerk een garantieperiode van tien jaar (degressief).

Metalen poort

Enkele creaties