Creaties

Landelijke metalen poort met houtlook

Materiaal en opbouw

Voor deze landelijke poort gebruikten we een poortkader in koker van 100x20x4 met daarin kokers van 100x20x2 geplaatst. De kokers worden rond-om-rond afgelast met een spatie van 1 cm.

Bovenaan zie je een kruis in vierkanten met tussenspijlen in kokers van 20x20x2. De zijstijlen van deze landelijke poort kregen een ronde afwerking.

Ter hoogte van de scharnieren werden L-profielen voorzien zodat er geen spatie zichtbaar is tussen de poortpaal en de poort zelf.

Lakwerk en afwerking

Het geheel werd gestraald, gemetalliseerd en gepoederlakt in de gekozen RAL-kleur. Op het lakwerk bieden we trouwens een garantieperiode van tien jaar (degressief).

Automatisatie

De poort is bovendien voorzien van een KIT Hindi 883 automatisatie met 2 hydraulische rechte armen, inclusief sturing, ontvanger, een codeklavier en twee zenders.

Vooraan op de palen zie je aan beide zijden een fotocel. Dit is een extra veiligheid die er voor zorgt dat de poort niet kan gesloten worden als er iets voor deze fotocellen staat.

Atelier Ferro leverde prima service, een mooi afgewerkte poort met geïntegreerde brievenbus en een demonteerbaar klein vast stukje. Het is helemaal zoals wij het voor ogen hadden.

– Familie Peters – Hex.

Technische fiche

DOWNLOAD (PDF)

Benieuwd of deze poort past bij jouw huis? Lynn komt graag ter plaatse voor vrijblijvend advies.