Creaties

Sierlijke poort met automatisatie

Materiaal en opbouw

Voor deze rustieke poort gebruikten we een poortkader in koker van 50x50x3mm met daarin horizontale platte latten van 50x15mm. De vertikale spijlen werden gemaakt in volle ronde materialen van 20mm.

De sierlijke poort, voorzien van 2 palen 150x150x4, bevat eigenhandig koud getrokken krullen, gemaakt uit platte latten van 50x10mm.

Op de verticale spijlen vind je dichte punten terug. Deze zijn op maat gemaakt en kunnen aangepast worden aan jouw wensen. We kunnen ze ook voorzien van andere punten.

Lakwerk en afwerking

Het geheel werd gestraald, gemetalliseerd en gepoederlakt in hamerslag. Dit is de combinatie van zwart en grijs, die je mooi kan zien in de detailfoto’s. In dit geval werd de poort bovendien voorzien van een vernislaag. Hierdoor blijft de poort mooi blinkend.

Automatisatie

De poort is bovendien voorzien van een KIT Combi- automatisatie met 2 hydraulische ondergrondse motoren, inclusief sturing, ontvanger, een codeklavier en twee zenders. Het geheel werd mooi afgewerkt zodat de automatisatie mooi verborgen blijft. Vooraan op de palen plaatsten we aan beide zijden een fotocel. Dit is een extra veiligheid die er voor zorgt dat de poort niet kan gesloten worden als er iets voor de fotocellen staat.

Technische fiche

DOWNLOAD (PDF)

Benieuwd of deze poort past bij jouw huis? Lynn komt graag ter plaatse voor vrijblijvend advies.