Skip to main content

Persbericht

Berrevoets Hekken en Poorten wordt Atelier Ferro.

Berrevoets Hekken en Poorten verhuist naar Heusden-Zolder en heet voortaan Atelier Ferro.

Voor Berrevoets Hekken en Poorten stond het afgelopen voorjaar in het teken van de verhuis naar een nieuw atelier in Heusden-Zolder. Als kers op de taart volgt op 3 september een naamswijziging naar Atelier Ferro.

Over Atelier Ferro

Atelier Ferro staat voor innovatie, duurzaamheid & prachtige creaties. Atelier Ferro ontwerpt en produceert alle mogelijke tuincreaties in metaal. Reeds 30 jaar in het vak, voortaan vanuit een nieuw atelier en onder een nieuwe naam.

Geschiedenis van het bedrijf

Berrevoets Hekken en Poorten is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in Beringen en omstreken. Igor Mertens kwam destijds zelf aan boord als werknemer, toen hij de overstap maakte vanuit de lakkerij waar Berrevoets mee samenwerkte. Hij kreeg de kans om in de praktijk de stiel te leren en zijn job werd een echte passie. In 2008 kwam echtgenote Lynn Daniels erbij als administratieve kracht, en als verkoopster voor de poorten. De samenwerking liep vlot en in 2012 namen ze samen de zaak over. Igor was op dat ogenblik reeds 15 jaar in dienst en had intussen heel wat vakkennis en ervaring opgebouwd.

In 2020 bleek de locatie in Beringen stilaan te klein. Er was nood aan bijkomend personeel door een voortdurende toename van het aantal bestellingen. Eind 2020 was het team reeds aangevuld met vier lassers en een extra plaatser. In de Kapelstraat in Heusden-Zolder werd een mooi pand gevonden met een veel ruimer atelier en een kantoor met tuin om de poorten buiten uit te stallen.

Dit voorjaar werd alles verhuisd naar de nieuwe locatie. Klaar om verder te groeien en klanten in een aangename omgeving te ontvangen. Jaarlijks worden een 80-tal poorten geplaatst of geautomatiseerd en dat aantal groeit nog steeds. Het gamma werd bovendien stevig uitgebreid. Naast metalen poorten en hekwerk, al dan niet geautomatiseerd, kan je op de nieuwe locatie voortaan ook terecht voor brievenbussen, bloembakken, zitbanken,… kortom alles in metaal voor de tuin. Door de uitbreiding van het gamma was het ook tijd voor een nieuwe bedrijfsnaam, die mooi samenvat wat we doen : Atelier Ferro. Samen met de klant wil Atelier Ferro op zoek gaan naar innovatieve, duurzame en prachtige creaties.

Op 3 september lanceren we de nieuwe naam, samen met logo, huisstijl en website. Eerlijke en transparante communicatie vinden we uiterst belangrijk. Vandaar dat de nieuwe website niet enkel mooie inspirerende foto’s zal bevatten, maar ook uitgebreide informatie over de modellen, de plaatsing, automatisering, onderhoud,…

Wil je graag zelf een kijkje komen nemen in het nieuwe atelier? Op zondag 3 oktober neemt Atelier Ferro deel aan de Openbedrijvendag. Tussen 10u en 17u is iedereen welkom. Inschrijven is wegens corona verplicht via www.openbedrijvendag.be

Uiteraard zijn klanten ook op andere momenten welkom, na afspraak.